Belçika ve Fransa ile karşılaşacağız… Sergen Yalçın, A Milli Takım aday kadrosunu duyurdu

Sergen Yalçın, A Milli Takım aday kadrosunu açıkladı. Belçika ve Fransa ile karşılaşacağımızı düşünüyor.
Yaklaşan maçlar göz önüne alındığında teknik direktör Sergen Yalçın'ın seçtiği oyuncuları yakından takip edeceğiz. Bu zorlu mücadelelere hazırlanan takımı oluşturmak için çok çalıştı ve bu kadroyla umut verici bir sezon geçirmeyi planlıyor.
A Milli Takım'a son zamanlarda katılan yeni yetenekler ile birlikte tecrübeli oyuncular da dahil olmak üzere 25 kişilik aday listesini açıkladı. Bu listedeki her isim takıma önemli katkılar sağlayacak ve bu maçların sonucunu etkileyecek gibi görünüyor.
Bu zorlu mücadeleler için hazırlanan kadroda Belçika ile karşılaşacağımızı düşünüyoruz. Fransa'ya karşı da oldukça umut verici bir performans sergileyebileceğiz. Bu oyunlarda takıma liderlik edecek oyuncuların kim olacağını görmek merakla bekleniyor.
A Milli Takım'ın bu maçlara başlamasıyla birlikte taraftarlar büyük beklentilere sahip olacak ve takımının iyi performansı için yorulmadan destek verecekler.


