Yatalak olan 3 çocuk annesi Rahime D., oğlu A.D tarafından işkenceye maruz kaldı. O anlar ise evdeki bir birey kadar cep telefonu kamerası ile görüntülendi. Görüntülerdeşahsın, annesinin ağzını sıkması ve arkasından bez sokmaya çalışması yer aldı.
Çekilen manzara, merkeze ast Yolüstü köyünde oturan torunu Muhammet D’ye gönderildi. Görüntüleri gören torunu, köy muhtarı Mehmet Bayram ile birlikte karakola artan bir şekilde şikayetçi oldu. Eve dışarı giden polis şahsı gözaltına alırken, kadın ise köye getirildi. Haber verilmesi üzerine Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri doktorla birlikte köye gitti. Yapılan muayenede vücudunun birçok uygun ve dilinde morluklar olan bayan, hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı.
Değişken evlat ise polis göre gözaltına alınıp ifadesi sonrası adliyeye sevk edildi.Mahkemeye çıkartılan kişi denetimli serbestlik şartı ile serbest kaldı.


